Kovo 26 dieną Komunikacijos fakultete svečiuosis „Google“ mokymų komandos narė Vidurio ir Rytų Europai Natalija Zaba iš Rygos Stradiņš universiteto (Latvija).

naujienai Zaba paskaita lt

Kviečiame į praktinį susitikimą, kuriame bus kalbama apie populiariausius įrankius, sukurtus žurnalistams ir tyrėjams, leidžiančius analizuoti didelius duomenų kiekius per trumpą laiką.
Tai unikali galimybė atrasti naujausius žurnalistams ir tyrėjams sukurtus įrankius, leidžiančius per trumpą laiką analizuoti didelius įvairių duomenų kiekius, „Pinpoint“ galimybes bei kitus lengvai prieinamus, nemokamus skaitmeninius įrankius, kurie žurnalistams visame pasaulyje suteikia galimybę akimirksniu pranešti naujienas, atlikti gilesnius istorijų tyrimus, patikrinti faktus ir greitai analizuoti didelius duomenų kiekius.

Laikas: kovo 26 d., 13.30 val.
Vieta: 217 aud., Saulėtekio g. 9, I rūmai.

Norinčius dalyvauti, prašome užpildyti registracijos formą: https://forms.gle/fPFYh5ERnofzeaW58
Seminaras vyks anglų kalba be vertimo.


Apie lektorę:
Prieš prisijungdama prie „Google News Initiative“ mokymo komandos, Natalija dirbo vyresniąja tyrimų redaktore organizacijoje „Fundacja Reporterów“. Prieš tai 10 metų ji dirbo Balkanuose ir buvo projekto vadovė bei žurnalistė Balkanų iniciatyvinių reportažų tinkle (BIRN), Sky News, Al Jazeera ir kitose regioninėse bei tarptautinėse žiniasklaidos priemonėse. Ji taip pat atliko tyrimus „Pasaulinė iniciatyva prieš tarptautinį organizuotą nusikalstamumą“ organizacijoje. Natalija yra Harvardo universiteto remiamos Lenkijos Lyderystės akademijos alumnė ir du kartus buvo programos dėstytoja asistentė.
Kviečiame visus Komunikacijos fakulteto studentus dalyvauti atviroje paskaitoje su Natalija Zaba.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos