Kviečiame dalyvauti partnerystės doc. Eglės Daunienės ir Pauliaus Avižinio knygos „Paliekant EGO lyderystę“ pristatyme ir diskusijoje. Renginį inicijuoja Komunikacijos fakulteto Dėstytojų klubas.

Ego lyderystes renginio naujienai

Ši knyga atskleidžia unikalų požiūrį į lyderystę, grindžiamą adaptyvios lyderystės principais, ir suteikia galimybę įsivertinti save. Knygoje aprašytos adaptyvios lyderystės dėmesio centre yra ne sekėjus turintis žmogus, o įvairių žmonių veikimas.

Renginio informacija:

- Data ir laikas: vasario 13 d., 13 val.

- Vieta: JR5

- Dalyviai: partnerystės doc. Eglė Daunienė ir Paulius Avižinis.

- Moderatorė: Skaitmeninių kultūrų ir komunikacijos katedros asist. dr. Neringa Latvytė.

 

Apie Knygą:

Knygoje „Paliekant EGO lyderystę“ iškyla svarbus klausimas: Ar Jus seka, nes žinote, ką daryti? Ar esate ekspertas, rūpinantis komandos ar organizacijos kryptimi? Ar užtikrinate saugumą ir tvarką?

Ši knyga skatina pažvelgti į lyderystę kitokiu kampu – adaptyvios lyderystės aspektu. Tai yra naujausia lyderystės koncepcija, kuri atskleidžia, kaip įvairūs žmonės gali įgyvendinti lyderystę bet kada ir bet kur.

Knyga ragina skaitytojus stebėti vyksmą, eksperimentuoti ir kelti klausimus, o ne ieškoti vieningų atsakymų. Tai yra kelias, kuriuo žengiant neišvengiamai atsiranda neapibrėžtumo ir neaiškumo, bet ši knyga gali tapti svarbia atrama šioje kelionėje.

 

Kviečiame dalyvauti visus susidomėjusius: dėstytojus, mokslininkus, studentus ir kitus bendruomenės narius.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos