Vilniaus universitetas kviečia jus prisijungti prie išskirtinio susitikimo su Lenkijos Seimo maršalka Szymon Hołownia. Diskusijos tema – „What can a citizen of Europe expect from politicians?“ - suteiks unikalią galimybę išgirsti tiesioginę vieno iš Lenkijos politikos lyderių patirtį ir nuomonę.

maršalkos naujienai 2

Szymon Hołownia yra žinomas Lenkijos televizijos laidų vedėjas, žurnalistas ir politikas. Jis yra ne tik įtakingas asmuo viešojoje erdvėje, bet ir aktualus šiuolaikinės politikos pasaulyje. Prieš einant į politiką, S. Hołownia tapo populiarus dėl savo įvairiapusės veiklos, įskaitant žurnalistiką, socialinį darbą ir aktyvų dalyvavimą viešojoje veikloje.

Rekomenduojame užsiregistruoti iš anksto, nes vietų skaičius ribotas. Registracijos forma ir daugiau informacijos rasite čia. 

Tai puiki galimybė pasidalyti nuomonėmis ir sužinoti daugiau apie tai, ko Europos Sąjungos piliečiai gali tikėtis iš politikų.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos