Spalio 25-26 dienomis Komunikacijos fakultete svečiuosis doc. dr. Bokor Tamás iš Corvinus universiteto (Vengrija).

Tamas paskaita

Doc. dr. Bokor Tamás daugiausiai dėmesio savo veikloje skiria skaitmeninėms kompetencijoms ir žiniasklaidos sąmoningumui tiek individų, tiek įmonių kontekste. Vartotojų požiūriui ir kompetencijoms, susijusiomis su žmogaus-kompiuterio sąveikos aspektu, kuris, neabejotinai, tampa vis svarbesnis dirbtinio intelekto perspektyvoje.

Atviros paskaitos:

Spalio 25 d. 09:00-10:30 val. paskaita „Ateities įgūdžių poreikis: kas bus po DigComp 2.2 kompetencijų sistemos? Sisteminė tyrimų apie skaitmeninio raštingumo kompetencijas ir įgūdžius apžvalga bei tęstinis darbas su kalbos modeliais pagrįstais algoritmais“. 205 aud. (Saulėtekio al. 9, I r.)

Spalio 25 d. 11:00-12:30 val. paskaita „Požiūris į dirbtiniu intelektu pagrįstų sprendimų priėmimą: reprezentatyvaus Vengrijos suaugusiųjų tyrimo pamokos apie sprendimų priėmimą jurisdikcijos, policijos, sveikatos priežiūros ir kitais klausimais“. 507 aud. (Saulėtekio al. 9, I r.)

Spalio 26 d. 17:00-18:30 val. paskaita „Naujosios medijos veikloje: skaitmeninių medijų apžvalga dopamino sistemos ir santykio su žmogaus kūnu atžvilgiu“. 208 aud. (Saulėtekio al. 9, I r.)

Spalio 26 d. 19:00-20:30 val. „Požiūris į švietime taikomą dirbtinį intelektą: vyresniųjų klasių moksleivių nuomonės, baimės ir perspektyvos dėl dirbtiniu intelektu paremtų priemonių naudojimo švietime trumpuoju ir ilguoju laikotarpiais“. 208 aud. (Saulėtekio al. 9, I r.)

Plačiau apie lektorių: https://www.uni-corvinus.hu/elerhetosegek/bokor-tamas_dr/

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos