Kviečiame į tarptautinę mokslinę konferenciją „Periodiniai leidiniai ir besikeičianti visuomenė“, vyksiančią spalio 19–20 d. Konferencija skiriama lietuviškosios periodinės spaudos 200 metų sukakčiai paminėti ir aptarti periodinių leidinių istorinės kaitos ir jų paveldo tyrimus, šiandienos periodikos leidybos ir sklaidos savitumus, išryškinti svarbiausius šiuolaikinės periodinės spaudos leidybos pokyčius, su kuriais susiduria Baltijos regiono ir kitų šalių tinklaveikos visuomenės.Invitation to the International Research Conference The periodicals and a changing society

Antroji konferencijos diena sutelks mokslo periodikos tyrėjus ir leidybos praktikus, įgyvendinančius naujausius skaitmeninės leidybos sprendimus.

Pranešimus konferencijoje skaitys mokslininkai ir periodinės spaudos leidybos praktikai iš Didžiosios Britanijos, Estijos, Lenkijos, Lietuvos, Serbijos ir Suomijos.

Konferencija vyks nuotoliu. Svečiams suteikiama galimybė be išankstinės registracijos ir dalyvio mokesčio klausytis pranešimų ir dalyvauti diskusijose.

Konferenciją organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas bendradarbiaudamas su Lietuvos mokslo periodikos asociacija ir Crossref (JAV).

Daugiau informacijos apie konferenciją: https://www.ibsc2023.kf.vu.lt/lt/

Programa: https://www.ibsc2023.kf.vu.lt/lt/programa/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos