Justinas_Stacevičius-3973.jpg

Liepos 6 d., Švenčiant Valstybės dieną, prezidentūroje vyko valstybės apdovanojimų įteikimo ceremonija, kurios metu Komunikacijos fakulteto dėstytojas, žurnalistas ir laidų kūrėjas Edvardas Kubilius buvo apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino medaliu už išskirtinį dėmesį paprastiems Lietuvos žmonėms, už indėlį mažinant nelygybę ir regionų atskirtį!

Justinas Stacevičius 3798

LRT nuotrauka, autorius – Justinas Stacevičius.

Liepos 6 d. Komunikacijos fakulteto bendruomenės nariui, dėstytojui Tomašui Božerockiui Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda įteikė valstybinį apdovanojimą – Sidabrinį kryžių už nuopelnus. T. Božerocki buvo apdovanotas už Lenkijos kultūros bei istorijos puoselėjimą ir populiarinimą bei už veiklą Lietuvos lenkų labui!

Susitikimo metu T. Božerocki Lenkijos prezidentui įteikė dovaną  – albumą-komiksą „Pogrindis jungia“ (lenk. „Podziemie  Łączy“), kuris yra bendro Komunikacijos fakulteto ir Fondo „Pagalba lenkams rytuose“ projekto rezultatas. Albumo autoriai: Tomaš Božerocki, Ilona Lewandowska ir dailininkas Tomasz Bereźnicki.

08 Andrzej Agata Duda spotkanie Polacy Wilno 20230706 PK1 0050

Nuoširdžiai sveikiname savo bendruomenės narius!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos