1sesijaBalandžio 13 d. prasidėjo Komunikacijos fakulteto strateginės sesijos, kurios padės tvirtą pamatą Fakulteto trijų metų veiklos planui. Pirmoje sesijoje siekėme diskutuoti apie Fakulteto veiklos lauką, sukuriamą socialinę ir ekonominę vertę visuomenei, veiklą ir iniciatyvas, kurios padėtų kurti apibrėžtą vertę per 3 artimiausius metus.

Strateginėje sesijoje dirbo keturios dėstytojų ir studentų komandos, kurios atliko įvairias interaktyvias užduotis. Apibrėžėme mūsų pagrindinius klientus ir partnerius, Fakulteto veiklą šiandien ir tai, kaip ją matome po trijų metų.

Visi džiaugėmės galimybe bendrauti ir dirbti kartu, kai kurie dalyviai net pageidavo didinti užduočių tempą. Fakulteto bendruomenės laukia dar keturios strateginės sesijos, kuriose nagrinėsime svarbiausius pokyčius Fakulteto veikloje (balandžio 23 d.), mūsų stiprybes ir silpnybes, galimybes ir grėsmes (gegužės 4 d.), formuluosime Fakulteto strategines veiklos kryptis (gegužės 14 d.) ir svarbiausias užduotis (gegužės 18 d.).

Kviečiame visus Fakulteto bendruomenės narius dalyvauti strateginėse sesijose! Tai puiki galimybė kartu kurti Fakulteto ateitį ir glaudžiai bendradarbiauti su savo kolegomis.

Antroji strateginė sesija „Pokyčiai fakulteto aplinkoje“ vyks balandžio 23 d. 11-15 val. 203 auditorijoje (Saulėtekio al. 9, I rūmai) . Laukime jūsų!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos