mini summer school 2018 webJau trečius metus organizuojama Strateginės komunikacijos kompetencijų lyderystei vasaros mokykla keliasi į Uppsalos universitetą, Švedijoje.

2018 metų vasaros mokyklos tema “Karo ir taikos žurnalistika nestabiliame pasaulyje”. Vasaros mokykloje dalyvaus studentai, dėstytojai iš Švedijos, Estijos, Suomijos, Latvijos ir Lietuvos aukštųjų mokyklų, praktikai ir šios srities profesionalai vertins studentų projektus, sukurtus vasaros mokyklos metu.

Į vasaros mokyklą kviečiame magistrantus, bet ir itin motyvuoti vyresnių kursų bakalaurai taip pat gali dalyvauti konkurse (iš kiekvienos šalies bus siunčiama 12 studentų - jiems bus padengtos kelionės, gyvenimo, dalinai maitinimo išlaidos).

Visus susidomėjusius kviečiame registruotis ir siųsti užpildytas aplikacijos formas iki vasario 15 d. Aistei Krinickaitei ().

Vasaros mokyklos programa

Jei kiltų klausimų kreipkitės, atsakysim.
Renata Matkevičienė ()
Aistė Krinickaitė ()

summer school 2018 web

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos