mini JAV studentaiKomunikacijos fakultetas koordinuoja JAV lietuvių bendruomenės studentų praktiką, kuri atliekama įvairiose Lietuvos institucijose: valdžios įstaigose, nevyriausybinėse organizacijose, verslo įmonėse.

Fakultetui įsitraukus į JAV lietuvių bendruomenės studentų stažuočių programą ji bus įvairesnė – studentai ne tik vykdys užduotis, suformuluotas vietose, kur atliks praktiką, gilins savo profesines žinias ir tobulins įgūdžius, bet ir stebės bei analizuos skirtingų šalių, kultūrų atstovų tarpusavio komunikaciją, jos sąlygotas situacijas, į kurias pateks atlikdami praktiką, siūlys būdus, kaip spręsti nesusipratimus ir stiprinti tarpusavio supratimą bei gerinti susikalbėjimą. Atlikę praktiką ir įvykdę užduotis, LISS programos dalyviai bus įvertinti ir gaus pažymėjimus.

JAV studentai sutartis

JAV lietuvių bendruomenės studentų mainai pagal LISS programą yra įgyvendinami remiantis bendradarbiavimo sutartimi, kurią Vilniaus universitetas šią vasarą pasirašė su JAV lietuvių bendruomene. Vienas iš bendradarbiavimo tikslų – sudaryti sąlygas atlikti praktiką Lietuvos įmonėse bei įstaigose. 2017 m. 19 JAV lietuvių bendruomenės studentų, dalyvaujančių LISS programoje, praktiką atlieka Vilniaus universitete.

JAV studentai 2

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos