IMG 2548Birželio 28 d., Šv. Jonų bažnyčioje buvo įteikti bakalauro diplomai Archyvistikos, Kūrybos komunikacijos, Leidybos ir reklamos, Verslo informacijos vadybos ir Žurnalistikos studijų programų studentams ir magistro diplomai Analitinės žurnalistikos, Informacijos sistemų vadybos ir Komunikacijos mokslų studijų programų studentams. Papildomųjų studijų Komunikacija ir informacija studentams buvo įteikti pažymėjimai. Iš viso šiais metais VU KF alumnų gretas papildė 277 absolventai.


Gavusius diplomą sveikino ir kalbas sakė Vilniaus universiteto Studijų prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas, VU Komunikacijos fakulteto dekanas prof. dr. Rimvydas Laužikas ir VU KF doc. dr. Jolanta Mažylė, o absolventų vardu kalbėjo ir sveikinimo žodį tarė Žurnalistikos bakalauro studijų programos absolventas Kristijonas Ražickas.

VU KF diplomų teikimo ceremonijoje absolventams muzikinį sveikinimą dovanojo „Vokalinio meno tinklas“, pristatę Elžbietos Latėnaitės inicijuoto projekto "ritUAlas" muzikinę dalį. Joje skambėjo aranžuotos lietuvių ir ukrainiečių liaudies dainos, kurios keisdamos viena kitą kuria dialogą tarp dviejų tautų, atskleidžia lietuvių ir ukrainiečių kalbos ir liaudies muzikos grožį.

Ceremonijos metu buvo įteikti trys specialūs apdovanojimai absolventams. Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius Žurnalistikos bakalauro programos studijų absolventei Ivetai Danieliūtei už baigiamąjį darbą „Politinių partijų pateikimas interneto naujienų dienraščiuose per 2020 m. Seimo rinkimus“ (vadovė doc. dr. Jolanta Mažylė) įteikė Broniaus Raguočio plunksnakotį. Lietuvos radijo ir televizijos programų departamento Kūrybos skyriaus vadovė Asta Einikytė Skirmanto Valiulio nominaciją už geriausią Žurnalistikos bakalauro studijų vaizdo ir garso arba daugiaterpės raiškos baigiamąjį kūrybinį darbą įteikė Ivetai Danieliūtei, Kamilei Gineikaitei ir Irtautei Gutauskaitei, kurios sukūrė daugiaterpės raiškos baigiamąjį kūrybinį darbą - multimedijų pasakojimą „Lietuvos dvarai: istorija ir ateitis“ (vadovas doc. dr. Viktoras Denisenko). Lietuvių fondo Jungtinėse Amerikos Valstijose Alinos ir Igno Skrupskelių stipendijos laimėtojoms Jonei Barborai Sąlygaitei, Urtei Šlevaitei ir Kamilei Gineikaitei stipendijas įteikė Lietuvių Fondo vicepirmininkė Daiva Litvinskaitė ir Lietuvių fondo Lietuvoje atstovas Leonas Narbutis.

Sveikiname absolventus ir dėkojame visiems dalyvavusiems!

Daugiau akimirkų iš šventės jau netrukus!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos