mini tiriamosios zurnalistikos paskaitosBaigiantis antram Tiriamosios žurnalistikos dirbtuvių projekto mėnesiui tęsiasi jo rėmuose vykstantis atvirų paskaitų apie tiriamąją žurnalistiką ciklas. Komunikacijos fakulteto studentams apie savo darbo metodus ir patirtį pasakoja Delfi.lt, 15min.lt ir „Verslo žinių“ žurnalistai.

Lapkričio 22 d. vyko Šarūno Černiausko (15min.lt) paskaita apie darbą su šaltiniais. Lapkričio 23 d. 19 val. Vilniaus balso auditorijoje paskaitą vedė Jurga Tvaskienė (Delfi.lt), o Tiriamosios žurnalistikos dirbtuvių viešų paskaitų ciklą pratęs Birutė Davidonytė (15min.lt). Žurnalistės paskaitą galite išgirsti lapkričio 29 d. (trečiadienį) 18 val. J. Keliuočio auditorijoje (Maironio g. 7). Gruodžio 5 d. (antradienį) Jūsų laukia dar viena paskaita. Taip pat 18 val., tačiau jau kitoje, Mažojoje auditorijoje (Bernardinų g. 11) kviečiame pasiklausyti Liucijos Zubrutės („Verslo žinios“) paskaitos!

Tiriamosios žurnalistikos dirbtuvių dalyviai lanko kassavaitines paskaitas, dalis kurių yra atviros – atvykti ir jų pasiklausyti gali visi norintys. Pasibaigus paskaitų ciklams dirbtuvių dalyviai imsis praktinių darbų, kuriuose bandys taikyti išmoktus tiriamosios žurnalistikos principus.

UŽ paskaitos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos