mini Rugile Narvilaite 170515 E Kurausko foto n„Viskas labai greitai keičiasi – taip pat greitai turi keistis ir universitetų studijų programos“, – įsitikinusi žinių ir inovacijų vadybą Vilniaus universitete (VU) studijuojanti Rugilė Narvilaitė.

Nors pati mergina negalvoja, kad galiausiai taps žinių ir inovacijų vadybininke, tačiau, jos manymu, studijos visada turi būti konkrečios, turėti aiškų pagrindą ir tikslą.

Pirmakursė tikisi studijų metu atrasti savą sritį, kurioje galės tobulėti, tačiau neatmeta galimybės, kad galiausiai gyvenimas nuves į visai kitą veiklą. Veikli mergina neįsivaizduoja, ką veiktų, jeigu nestudijuotų – juk universitete gaunamas ne tik išsilavinimas, o įsitraukus į studentų atstovybės veiklą ir kitas organizacijas atsiveria galimybės užsiimti įvairia veikla, papildančia ir praturtinančia studijas.

Visą interviu galite skaityti VU naujienų portale.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos