Modern-ftn-pen-cursiveJei esate neabejingi lietuvių kalbai, skaitymui, knygoms ir kultūrai, nuoširdžiai kviečiame Jus prisijungti prie gegužės 7 d. organizuojamos „Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos“ šventės visoje Lietuvoje!

Renginio idėja. Lietuvos miestų ir miestelių knygynuose autoriai skaitys savo kūrybą, bendraus su skaitytojais, dalins autografus. 

Vieta ir laikas. Renginiai vyks Lietuvos miestų ir miestelių knygynuose, kurie prisijungs prie iniciatyvos. Renginio laikas – š.m. gegužės 7 d. 18 val. Renginio trukmė – 1-1,5 val. 

Kaip galite prisidėti? Tai priklauso nuo Jūsų! Galbūt turite galimybę fotografuoti ar filmuoti renginį? Galbūt mokate gerai rašyti straipsnius? Galbūt turite dizainerio įgūdžių? O gal tiesiog norite padėti paruošti vietą renginiui? Svarbiausia – entuziazmas, o darbų juk visada atsiras!

Mes siūlome: savanoriavimą, kuris leis susipažinti su knygynų ir leidyklų vadovais, garsiais kūrėjais, dalyvauti kultūrinių renginių koordinavime ir, žinoma, gausite daug daug karmos taškų!

Jei susidomėjote. Rašykite mums apie save adresu , praneškite kaip galėtumėte prisidėti prie renginių ir kuriame mieste norėtumėte savanoriauti. 

Renginio organizatoriai: Lietuvos rašytojų sąjunga, LLA (Lietuvos leidėjų asociacija); LISPA (Lietuvos spaustuvininkų asociacija).

Renginio partneriai: Lietuvos knygynai ir leidėjai, Skaitymo ir kultūrinio raštingumo asociacija, Vilniaus universitetas.

Renginio kvietimas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos