mini KomMedijaKviečiame registruotis į projektą „KomMedija‘15“

Kviečiame studentus registruotis į antrus metus vykstantį projektą „KomMedija‘15“, kuriame viskas suksis apie verslo komunikaciją. Projektas skirtas Vilniaus aukštųjų mokyklų studentams. Jo metu bus siekiama suteikti teorines žinias bei įgūdžius, kurie reikalingi planuojant komunikaciją verslo organizacijose. Pirmas dvi kovo savaites bus dėstomos teorinės paskaitos apie ryšius su visuomene, rinkodarą, prekės ženklo stiprinimą bei kitas komunikacijos temas. Po teorinės dalies dalyviai galės išbandyti savo jėgas dienos trukmės renginyje, kur grupelėse generuos komunikacijos idėjas verslo įmonėms. Geriausiai pasirodę studentai važiuos savaitgaliui į sodybą, kur padedant moderatoriui kurs komunikacijos planus didiesiems projekto rėmėjams. Po pagrindinės praktinės dalies dalyviai dar savaitę tobulins paruoštus planus, o pasibaigus darbams vyks uždarymas. Jis numatomas kovo 26 d.

Registracija baigsis vasario 20 d. Paskaitas lankyti galės 90 studentų, bet į sodybą važiuos tik 30 geriausių. Studentams dalyvavimas nemokamas. Iš viso įvyks 8 paskaitos po 2 akademines valandas.

Projekto organizatorius – Vilniaus universiteto Studentų atstovybė Komunikacijos fakultete (VU SA KF).

Daugiau informacijos – www.kommedija.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos