P1200814Sausio 26 d. Šv. Jonų bažnyčioje įteikti magistro diplomai Medijų ir skaitmeninės leidybos, Ryšių su visuomene, Tarptautinės komunikacijos, Žinių vadybos ir lyderystės studijų programų absolventams.

Diplomus įteikė ir absolventus sveikino Studijų prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas, fakulteto dekanas prof. Rimvydas Laužikas bei dėstytoja ir doktorantė Lina Jakučionienė. Socialinių partnerių vardu sveikinimą tarė dr. Elena Martinonienė ir Viktoras Daukšas.

Tardamas sveikinimo žodį prorektorius doc. Valdas Jaskūnas pabrėžė, kad ši absolventų karta patyrė vieną didžiausių šio amžiaus globalių iššūkių ir turėjo galimybę įvertinti kaip visa tai keičia visuomenę. Anot prorektoriaus, ši patirtis gyvenime bus ir praturtinanti, ir suteikianti naujo pasitikėjimo.

Fakulteto dekanas prof. dr. Rimvydas Laužikas atkreipė absolventų dėmesį ne į diplomus, bet į tai, ką iš Universiteto išsinešė kiekvienas ne materialaus. Į tai, kiek Universiteto išsineša kiekvienas absolventas viduje, kas padės gyvenime atlikti vienas ar kitas funkcijas darbo rinkoje, pamatyti save platesniame kontekste. Dekanas palinkėjo iš Universiteto išsinešti aiškumą ir laisvę, ir aktyviai ja naudotis.

Dėstytoja ir doktorantė Lina Jakučionienė pažymėjo, kad absolventai yra puikus ėjimo į priekį pavyzdys ir linkėjo nesustoti to daryti. Atkreipė dėmesį, kad ne taip svarbu, kokie balai puikuojasi baigimo pažymėjimuose, o ženkliai svarbiau yra tai, ką absolventai išsineša iš studijų: kokias emocjas, kokias žinias ir įgūdžius, patirtis, kompetencijas. Dėstytoja linkėjo būti tikrais komunikacijos ambasadoriais.

Socialinių partnerių vardu sveikinimą tardama Komunikacijos fakulteto alumnė, Lietuvos komunikacijos asociacijos narė ir buvusi Tarybos pirmininkė, Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vedėja, daktarė Elena Martinonienė palinkėjo sunkiomis akimirkos prisiminti tą džiugų jausmą, kurį absolventai jautė įteikimų dieną.

DebunkEU vadovas Viktoras Daukšas linkėjo nesustoti mokytis, neskubėti, nebijoti, ir daryti klaidas tam, kad greičiau galėtų išmokti naujų dalykų. Priminė absolventams jų teisę klysti, mokantis iš tų klaidų bei stengiantis jų nekartoti.

Kalbėdama absolventų vardu ir dėkodama fakulteto bendruomenei Ryšių su visuomene magistrantūros absolventė Diana Borovik pažymėjo neeilinio laikotarpio studijų iššūkius ir pabrėžė, kad studentai gali pasiekti viską, ko iš tikrųjų nori.

Bažnyčioje susirinkusiems absolventams ir jų artimiesiems muzikinį sveikinimą skyrė Vokalinis meno tinklas (Vaidas Bartušas – kontratenoras; Paulius Klangauskas – tenoras; Viktorija Šedbaraitė – sopranas; Alfredas Miniotas – bosas).

Iškilmių akimirkas įamžino fotografas Justinas Auškelis.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos