50887911516 b3177d2d57 k

Birželio 8 d. Komunikacijos fakultete vyks „Ryšių su visuomene“ ir „Komunikacijos mokslų“ magistro studijų programas kuruojančio komiteto susitikimas su Lietuvos komunikacijos ir viešųjų ryšių padalinių, agentūrų vadovais bei aktyviais šio lauko profesionalais.

Susitikimo tikslas – išgirsti komunikacijos ir viešųjų ryšių profesionalų nuomonę apie darbo rinkos situaciją ir šių dienų komunikacijos specialistams būtinus kvalifikacinius reikalavimus bei jų darbe kylančius iššūkius. Susitikimo metu bus diskutuojama ir apie akademinio, privataus ir viešojo sektorių bendradarbiavimo galimybes studijų, mokslo ir kitose srityse.

Susitikime dalyvaus: Vytautas Beniušis (LR Susisiekimo ministerijos Komunikacijos Skyriaus vyr. specialistas), Deividas Butkus („Kantar“ Komunikacijos monitoringo ir analizės skyriaus vadovas), Kęstutis Gečas („Ink Agency“ vadovas), Lina Jakučionienė (Europos komunikacijos direktorių asociacijos ambasadorė Lietuvai), Ieva Jonilienė (LR Ekonomikos ir inovacijų ministerijos Ryšių su visuomene skyriaus vedėja), Jūratė Stankuvienė („Mediaskopas“ direktorė), Renata Surovec (LR Vyriausybės Ryšių su visuomene skyriaus vedėja), Kęstutis Vanagas (AB „Swedbank“ Komunikacijos ir tvarumo vadovas).

Pasak Komunikacijos mokslų jungtinio magistrantūros studijų programų komiteto pirmininkės dr. Renatos Šukaitytės-Coenen, „tikimės, kad susitikimas padės geriau suprasti darbo rinkos poreikius ir paruošti komunikacijos specialistus taip, kad jie galėtų greitai įsilieti į darbo rinką ir būtų joje paklausūs bei rasti naujų bendradarbiavimo formų mokslinių tyrimų ir studijų srityse su valstybinėmis ir verslo įmonėmis veikiančiomis komunikacijos srityje.“

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos