Logo vilniaus universitetas download

Suprantant, kad dabartinis neapibrėžtumas kelia nemažai nerimo ir klausimų, šiandien Vilniaus universiteto Senate nuspręsta, kad visos studijų veiklos Vilniaus universitete iki šio pavasario semestro pabaigos bus vykdomos nuotoliniu būdu.

Kadangi sprendimas priimtas šiandien, jo įgyvendinimui dar reikia pasiruošti. Apie visus konkretesnius pakeitimus artimiausiu metu Jus informuos studijų programos komiteto ar kamieninio akademinio padalinio administracijos atstovai.

Taip pat nuo šiol visa informacija apie kintančią situaciją bus nuolat atnaujiname tam skirtoje VU tinklapio skiltyje vu.lt/covid-19

Jau dabar ten galima rasti dėstytojams paruoštą ir susistemintą informaciją apie tai, į ką reikėtų atkreipti dėmesį pereinant prie nuotolinio mokymo, kokie įrankiai rekomenduojami naudoti, artimiausi numatomi mokymai ir praėjusiųjų mokymų medžiaga.

Studentams taip pat paruošta informacija ne tik apie nuotolinio darbo sistemas, VU bibliotekos išteklius, bet ir apie įvairios paramos galimybes ar nuotolinio darbo etiką.

Kol kas Vilniaus universiteto Senatas priėmė sprendimą tik dėl nuotolinės studijų veiklos. Dėl darbo nuotoliniu būdu apribojimų bus apsispręsta, atsižvelgiant į infekcijos COVID-19 plitimo grėsmę ir su tuo susijusius Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos