rringKviečiame Jus dalyvauti tarptautinėje apklausoje – pasidalinti savo patirtimi mokslinių tyrimų ir inovacijų srityje. Ši visame pasaulyje atliekama apklausa yra Europos Sąjungos programos Horizon 2020 projekto „Pasaulinė atsakingų mokslinių tyrimų ir inovacijų tinklaveika“ (angl. - ‘Responsible Research and Innovation Networking Globally’, RRING) dalis. Atliekant apklausą siekiama surinkti įžvalgas apie mokslinių tyrimų ir inovacijų praktikas bei įvairias su tuo susijusias elgsenas; taip pat – surinkti nuomones apie Jungtinių Tautų Darnaus vystymosi tikslus. Todėl mums tikrai svarbu, kad išsakytumėte savo nuomonę apie tai, kaip vykdomi moksliniai tyrimai ir inovacinės veiklos Jūsų šalyje ir Jūsų veiklos srityje.

Dalyvaudama(-s) šioje apklausoje Jūs prisidėsite formuojant tarptautinį požiūrį į mokslinius tyrimus ir inovacijas tuo, jog bendrajame požiūryje atsispindės Jūsų (geografinio, socialinio, ekonominio, kt.) konteksto realijos. Tuo pačiu, dalyvavimas apklausoje Jums suteikia unikalią progą savo idėjomis tiesiogiai prisidėti prie Jungtinių Tautų (UNESCO) vadovaujamo pasaulinio atsakingų mokslinių tyrimų ir inovacijų tinklo sąrangos.

Jei sutinkate dalyvauti apklausoje, atsakyti į pateiktus anketos klausimus užtruks apytiksliai 30 min. Jūsų atsakymų į anketos klausimus lauksime iki gruodžio  20 d. Po šios datos klausimynas nebebus pasiekiamas. Klausimynas (taip pat ir papildoma informacija) pasiekiamas pagal šią nuorodą: https://rring.qualiaanalytics.org/?tag=VU .

Kadangi vykdant tyrimą siekiama sužinoti kaip įmanoma didžiausio skaičiaus skirtingose mokslinių tyrimų ir inovacijų srityse dirbančių profesional(i)ų nuomones, būtume ypatingai dėkingi, jei šiuo kvietimu pasidalintumėte su savo kolegomis/kolegėmis ar kitais asmenims, kuriuos/kurias, Jūsų manymu, sudomintų galimybė dalyvauti šioje apklausoje.

Jei Jūs norėtume gauti daugiau informacijos apie šią apklausą, parašykite ; jei Jūs norėtumėte gauti daugiau informacijos apie visą RRING projektą, parašykite ; jei Jūs norėtumėte gauti daugiau informacijos apie RRING projekto vykdymą Lietuvoje, parašykite .

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos