52327297440 5e19fd8fef o2021 m. spalio 24–28 d. Vilniaus universitete vyks tradicinis atvirų paskaitų ciklas „Studentas vienai dienai“, kurio metu mokiniai galės lankytis Komunikacijos fakulteto paskaitose.

Rudens semestre Komunikacijos fakultetas pasiūlys moksleiviams dalyvauti paskaitose apie kūrybos ekonomiką, reklamos semiotiką, vartotojų elgseną, muzikos vadybą, šiuolaikinio teatro studijas ir kt.

Kodėl verta dalyvauti „Studento vienai dienai“ veikloje?

Ciklas „Studentas vienai dienai“ jau eilę metų pritraukia gausybę moksleivių, norinčių bent trumpam išbandyti, ką reiškia būti studentu ir lankyti tikras paskaitas universitete. Dalyvavimas atitinkamose paskaitose ne tik įdomus, bet ir naudingas sprendžiant, kokias studijas norėsi pasirinkti ateityje.

Paskaitos trukmė Universitete yra akademinė valanda, t. y. 90 min.

Rinkis dominančią paskaitą(-as), registruokis ir nurodytu laiku atvyk į atitinkamą auditoriją! Tapk studentu vienai dienai ir pajusk, ką reiškia būti tikru akademinės bendruomenės nariu! Kad nebūtų sudrumsta tikros paskaitos tvarka, dalyvių skaičius paskaitose yra ribojamas, todėl būtina išankstinė registracija.

Registruotis į paskaitas galima ČIA.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos