spear logo

Komunikacijos fakultetas yra įsitraukęs į universitete įgyvendinimą „Horizontas 2020 - Mokslas su visuomene ir visuomenei (Swafs)“ programos projektą „Supporting and Implementing Plans for Gender Equality in Academia (SPEAR)“, kurio tikslas - lyčių lygybės planų (LLP) sukūrimas aukštojo mokslo institucijoje ir jų įgyvendinimas. VU padaliniai įsijungę į šį projektą jau rengia preliminarius LLP planus ir supažindina fakultetų bendruomenes su jais.

Komunikacijos fakultete preliminarus LLP buvo pristatytas fakulteto dekanato nariams bei narėms, o siekiant įtraukti į šio plano rengimą fakulteto bendruomenės narius buvo suburta darbo grupė, kurios tikslas, atsižvelgiant į fakulteto situaciją bei specifiką lyčių lygybės srityje, parengti Lyčių lygybės planą atitinkantį Komunikacijos fakulteto bendruomenės poreikius. Todėl LLP rengimo darbo grupę sudaro įvairių padalinių atstovai ir atstovės: doc. dr. A.Novelskaitė, doc. dr. L.Stundžė, doc. dr. E.Janiūnienė, asist. dr. R.Adomaitienė, asist. dr. K.Tolkačevski, dokt. R.Kupetytė. Darbo grupės parengtas LLP bus pristatytas ir tvirtinamas fakulteto Tarybos posėdyje.

Jei turite idėjų bei minčių, ką galėtume padaryti fakultete siekdami lyčių lygybės, kviečiame prisijungti prie darbo grupės. Rašykite el.paštu:

Daugiau informacijos apie SPEAR projektą rasite: www.gender-spear.eu

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos