timon studler ABGaVhJxwDQ unsplash

Whistleblowing – darbuotojo ar kito asmens pranešimas apie organizacijoje, valstybės ar savivaldybių įstaigoje, privataus sektoriaus įmonėje pastebėtą galimą piktnaudžiavimą ar aplaidžius veiksmus, kurie gali kelti grėsmę viešajam interesui ar pačios organizacijos reputacijai. Žmonės, sąžiningai atskleidžiantys aukščiau minimą informaciją, yra laikomi pranešėjais (angl. whistleblower) arba informacijos atskleidėjais.

Viešojo seminaro apie vidinę komunikaciją ir darbuotojų įtraukimą bei skatinimą pranešti apie pastebimą piktnaudžiavimą organizacijoje debatuose dalyvaus:

  • lekt. Audra Diers-Lawson (Leeds Beckett universiteto Ryšių su visuomene mokykla);
  • Giorgio Fraschini (Transparency International Italijos skyrius);
  • dr. Alessandra Mazzei (Milano kalbų ir komunikacijos universiteto Darbo santykių ir komunikacijos centras);
  • dr. Silvia Ravazzani (Milano kalbų ir komunikacijos universitetas).

Seminaras vyks anglų kalba. Asmenys, suinteresuoti prisijungti prie seminaro, kviečiami registruotis čia: https://www.surveygizmo.eu/s3/90286758/Webinar-Whistleblowing-2020

Seminarą organizuoja Milano kalbų ir komunikacijos universiteto Darbo santykių ir komunikacijos centras bei Tarptautinių ryšių skyrius, Geert Hofstede konsorciumas ir Transpacenry International Italijos skyrius. Renginys vyks 2020 m. lapkričio 19 d. 16:00-17:30 Lietuvos laiku.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos