futurepreneurs

Studentai ir dėstytojai kviečiami dalyvauti tvaraus verslo pre-akseleravimo programoje Futurepreneurs. Tai nemokama tarptautinė mokymų programa, paremta mokymosi darant metodika. Dalyvių laukia praktiniai seminarai apie tvaraus verslo kūrimą, individualios mentorystės sesijos su srities profesionalais ir, žinoma, prizai! 

Registracija į programą jau veikia. Registracijos formą rasite čia: http://bit.ly/2RXAkXz 

„Futurepreneurs“ programa prasidės atidarymo renginiu Launch day. Pirmoji šio renginio dalis yra atvira ne tik programos dalyviams, bet ir kitiems svečiams. Kviečiame pasiklausyti įkvepiančių pranešimų apie tvarumą ir verslo pradžią! Renginys aktualus visiems besidomintiems verslumo, tvarumo ir startuolių temomis. Tarp renginio pranešėjų galėsite išgirsti viešnią iš Silicio slėnio – „Silicon Vikings“ vadovę Charlotte Danielsson, o Lietuvos verslo angelų tinklo atstovai diskutuos apie verslo angelų rolę startuolių ekosistemoje ir pasidalins patarimais kaip pritraukti jų investiciją.

Daugiau informacijos ir programa: http://bit.ly/2Qz5naX 

Dėstytojai turi galimybę „Futurepreneurs“ programą integruoti į pavasario semestre dėstomus dalykus. Visos 5 mokymų sesijos vyks trečiadieniais nuo 17:00 ir užtruks apie 1,5-2 val. Renginiai vyks „ROCKIT“ patalpose, Gynėjų g. 14, Vilnius. Integracija į studijų procesą gali vykti įvairiai: ankstesniais metais vieni dėstytojai kartu su studentais ateidavo į praktinius seminarus, kiti - studentų dalyvavimą programoje užskaitė kaip praktinį darbą ar pridėjo studentams papildomų balų. „Futurepreneurs“ programa vyksta anglų kalba, tad galite įtraukti ir iš užsienio atvykusius studentus.

Renginių kalendorių rasite čia: https://futurepreneurs.eu/ 

Dėl integracijos galimybių ir susijusių klausimų kreipkitės el. paštu 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos