viesa paskaitai universiteto atsakasGruodžio 19 d., ketvirtadienį 15:00-16:30 val. kviečiame į viešą paskaitą Universiteto atsakas į seksualinio priekabiavimo ir diskriminacijos dėl lyties atvejus akademinėje aplinkoje“, kurios metu bus pristatyta Šiaulių universiteto patirtis organizuojant prevencinę veiklą, siekiant  užtikrinti, kad aukštosios mokyklos studentai ir darbuotojai nepatirtų seksualinio priekabiavimo dėl lyties, tinkamai valdytų administracijos, akademinio personalo ir studentų santykius bei imtųsi institucinių proaktyvių veiksmų ir priemonių.

Pranešėja dr. Rita Toleikienė Šiaulių universiteto darbuotojų ir studentų etikos komisijos pirmininkė bei  Priekabiavimo ir diskriminacijos dėl lyties prevencijos darbo grupės narė.

Paskaita vyks VU Komunikacijos fakultete (Saulėtekio al. 9, I-ieji rūmai) JR5 aud.

Projektas „Planingas moterų ir vyrų lygių galimybių įgyvendinimas – pažanga visuomenės gerovei“. Remia Valstybinė moterų ir vyrų lygių galimybių 2015-2021 metų programa.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos