IMG 3545Prasidedant naujiems mokslo metams ir į Vilniaus universitetą atplūstant pirmakursiams, Universitete tradiciškai organizuojama integracijos savaitė #StudentAUK. Tai laikotarpis, kurio metu pirmakursiams pristatomas Universiteto ir fakultetų gyvenimas, jie supažindinami su Universiteto bendruomene, kuri lydės juos akademiniame kelyje. Integracijos savaitės metu pristatomos veiklos, kuriomis studentai gali užsiimti po paskaitų, organizuojami susitikimai su studijų programų komitetų pirmininkais, alumnais.

Komunikacijos fakultetas kartu su Fakulteto studentų atstovybe taip pat kvietė naujuosius studentus susipažinti ir integruotis į Fakulteto gyvenimą.

Mokslo metų pradžia pradėta Vilniaus fotografijų kiemelyje (Maironio g. 7), kuriame išklausyti Fakulteto dekano prof. R. Laužiko, Studijų reikalų prodekno doc. M. Petriko, studentų atstovybės pirmininkės M. Pikelytės sveikinimai. Muzikinį kūrinį atliko Komunikacijos fakulteto Leidybos ir reklamos studijų programos II kurso studentė Erika Karaliūtė. Dėstytojai, administracijos atstovai ir studentai dalyvavo tradicinėje Vilniaus universiteto eisenoje. Studentai jau buvo pasiruošę skanduotėmis bei įvairiais plakatais pristatyti Fakultetą Vilniaus miesto gyventojams ir svečiams.

Rugsėjo 2-9 dienomis pirmakursiai turėjo galimybę artimiau susipažinti su savo studijų programomis, Studentų paslaugų ir karjeros skyriaus veikla bei akademinės etikos reikšme, administracija.

VU SA Komunikacijos fakultete prisidėjo prie pirmakursių integracijos sudarydami orientacines varžybas, kurios vyko pačiame VU Komunikacijos fakultete. Studentai susipažino su Fakulteto erdvėmis, vietomis, kurias privalo žinoti kiekvienas Komunikacijos fakulteto studentas.

Rugsėjo 6 d. įvyko susitikimas su Komunikacijos fakulteto alumni: Laurynu Milašausku, Henriku Draugeliu, Aleksandra Ketleriene ir Mantu Bartuševičiumi, kurie noriai dalinosi savo studijų patirtimi, drąsino studentus nebijoti išbandyti visko, ką siūlo Vilniaus universitetas. Fakulteto veiklos užbaigtos protmūšiu, kuriame pirmakursiai išbandė jau turimas žinias apie Fakultetą ir Universitetą, studentavimą ir kaip gerai pažįsta Universiteto asmenybes.

Akimirkos iš integracijos savaitės renginių

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos