doktoranturos studiju pradzia 2019Spalio 7 d. Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete iškilmingai paminėta Komunikacijos ir informacijos mokslų krypties doktorantūros studijų metų pradžia.

Jaunuosius mokslininkus pasveikino Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekanas prof. dr. Rimvydas Laužikas ir Komunikacijos ir informacijos mokslų krypties doktorantūros studijų komiteto pirmininkė prof. dr. Aušra Navickienė. 2019 m. sėkmingai disertacijas apgynusiems doktorantūros studentams Inai Kažuro, Linai Tamutienei ir Tadui Žižiūnui buvo įteikti mokslų daktaro laipsnį suteikiantys diplomai.

Naujas doktorantūros studentes Liną Jakučionienę ir Rūtą Kupetytę pasveikino doktorantas Arūnas Šileris, o prof. habil dr. Domas Kaunas pasidalijo savo ilgamete mokslininko patirtimi ir įžvalgomis, padėsiančiomis studentėms siekti mokslininkių karjeros.

Pasibaigus sveikinimams dr. Virginija Uksienė, Vilniaus universiteto Mokslo ir inovacijų departamento Doktorantūros ir podoktorantūros skyriaus vadovė doktorantūros studentams pristatė esminę informaciją apie doktorantūros studijas bei kokios mokymosi, paramos ir mobilumo galimybės atsiveria Vilniaus universiteto doktorantams.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos