mini KFdiplomai MAG 2017Sausio 20 dieną Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje vyko Komunikacijos fakulteto magistro diplomų teikimo ceremonija. 66 diplomai įteikti Darnaus vystymosi komunikacijos, Leidybos, Ryšių su visuomene, Tarptautinės komunikacijos, Žinių vadybos ir lyderystės, Žurnalistikos ir medijų edukacijos magistrantūros studijų programų absolventams.

Sveikinimo kalbą tarusi VU partnerystės prorektorė, profesorė dr. Greta Drūteikienė pabrėžė, kad absolventų pasirinkimas studijuoti komunikaciją Vilniaus universitete buvo vienas geriausių sprendimų, nes Universitetas suteikė ne tik teorinių žinių, praktinių įgūdžių, bet ir sustiprino žmogiškųjų vertybių reikšmę.

Darius Udrys, VšĮ „GO Vilnius“ direktorius, teigė, kad svarbu komunikuoti teisingą informaciją, todėl palinkėjo absolventams būti tikriems: „kas yra tikra, tas yra tvaru ir gražu“. Geriausias 2016 metų Komunikacijos fakulteto dėstytoju išrinktas docentas Saulius Preidys palinkėjo magistrams niekada nesustoti mokytis ir tobulėti, pridūręs, kad tai, kas anksčiau buvo neįdomu, vėliau gali tapti pagrindine veikla.

Studentų vardu kalbėjusi Ryšių su visuomene absolventė Milda Žarnauskaitė ragino nesibaiminti gyvenimo iššūkių ir pokyčių, neleisti, kad abejonės trukdytų siekti užsibrėžtų tikslų. Fakulteto dekanas, profesorius dr. Andrius Vaišnys, palinkėjęs sėkmės visomis studijavusiųjų komunikaciją kalbomis, padėkojo profesoriams už kūrybiškumą ir pastangas ugdant absolventus. Dekanas atkreipė auditorijos dėmesį, kad ceremonijos metu fakulteto vėliava yra iškilmingai įnešama, bet neišnešama, todėl kiekvienas magistras turėtų prisiminti, jog esąs Universiteto idėjos vėliavnešys.  Magistrams, profesoriams, svečiams koncertavo solistė Judita Leitaitė, smuikininkė Paulina Daukšytė, o akomponavo Jurijus Suchanovas. Nuskambėjo 5 kūriniai – nuo „Ave Maria“ iki „Edelweiss“.  

Po diplomų įteikimo ceremonijos kalbintieji magistrai teigė jau dirbantys pagal specialybę agentūrose, įstaigose, o viena ryšių su visuomene absolventė išvyks trijų mėnesių praktikai į Ispaniją. Absolventai džiaugėsi draugiškais ir motyvuotais bendrakursiais: kiekvienas turėjo skirtingų patirčių toje pačioje srityje, ir tai praturtino studijų procesą. Be to, įspūdį padarė ir dėstytojai, kurie skatino domėtis daugiau išeinant už dėstomo dalykų ribų. Šiemet įstojusiems kolegoms absolventai linkėjo siekti aukštų rezultatų, kad galėtų jais didžiuotis.

Magistro diplomų teikimo iškilmių metu buvo įteikti profesorių pažymėjimai dr. Arvydui Pacevičiui ir dr. Žygintui Pečiuliui. Taip pat įteiktas socialinių mokslų daktaro diplomas Kšištofui Tolkačevskiui.

Autorius – Valdemaras Šukšta

 

Renginio akimirkos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos