Konferencija vizualas 800x471Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija jau 10–ąjį kartą organizuoja mokslinę konferenciją „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“ bei kviečia visus studentus dalyvauti joje, pristatant savo mokslinius darbus!

Mokslinė konferencija – puiki proga platesnei auditorijai pristatyti parengtą baigiamąjį bakalauro, magistro ar kitą tiriamąjį darbą komunikacijos ar informacijos tema. Dalyvavimas konferencijoje skatina diskusiją, bendraminčių atradimą bei užtikrina dar geresnį pasiruošimą artėjančiam vyresnių kursų studentų darbų gynimui.

Dalyvavimas konferencijoje „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“ taip pat suteikia papildomą 0,1 stojamojo balo, renkantis bet kurią magistro studijų programą Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete.

Daugiau informacijos ir registraciją, kuri atvira iki balandžio 26 dienos, rasite čia: https://forms.gle/XCyayoQjCDF416fJ9

Konferencija įvyks gegužės 21 dieną VU Mokslinės Komunikacijos ir informacijos centre (MKIC).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos