mini ecil header 20172017 m. rugsėjo 18-22 dienomis San Malo mieste Prancūzijoje įvyko kasmetinė Europos informacinio raštingumo konferencija ECIL.

Tai jau 5-oji konferencija, susilaukusi bemaž 400 dalyvių - universitetų mokslininkų ir dėstytojų bei bibliotekų bendruomenės atstovų iš daugiau nei 50 valstybių, atstovaujant visus pasaulio žemynus. Konferencijos rengėjai – Hacettepe universitetas (Turkija), Zagrebo universitetas (Kroatija) ir Prancūzijos Informacinio raštingumo asociacija (InLitAs). Konferencijos globėjai – UNESCO ir IFLA (International Federation of Library Associations).

Joje dalyvavo ir pranešimą skaitė Komunikacijos fakulteto Bibliotekų ir informacijos organizavimo mokslinių tyrimų centro tyrėja ir dėstytoja dr. Jurgita Rudžionienė, kuri analizavo ir pristatė tarpinius rezultatus apie tai, kaip Vilniaus universiteto mokslininkams, pedagogams, tyrėjams ir doktorantams sekasi valdyti mokslinių tyrimų duomenis.

Tyrimo autorė nuoširdžiai dėkoja VU bendruomenės nariams, užpildžiusiems klausimyną ir prisidėjusiems prie tyrimo duomenų rinkimo.

Daugiau informacijos apie šią konferenciją galima rasti: http://ecil2017.ilconf.org/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos