mini eread Vilnius2017 m. rugsėjo 27-29 d. Komunikacijos fakultete organizuojama tarptautinė mokslinė konferencija „Books and Screens and the Reading Brain“ sulaukė rekordinio paraiškų ir pranešėjų skaičiaus.

Viso tarptautinės mokslinės konferencijos organizatoriams buvo pateikta 71 pranešimo santraukos iš 22 šalių. Kiekviena gauta pranešimo santrauka anonimiškai buvo vertinama dviejų recenzentų iš užsienio. Po vertinimo procedūros buvo atrinkta ir į konferencijos programą įtraukta 60 pranešimų. Visi pranešėjai buvo supažindinti su recenzentų pastabomis ir rekomendacijomis.

Konferencijos programa bus paskelbta 2017 m. birželio mėnesį. Daugiau informacijos apie konferenciją galite rasti svetainėje www.eread.kf.vu.lt

Tarptautinę mokslinę konferenciją „Books and Screens and the Reading Brain“ organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas kartu su tarptautiniu COST veiklos E-READ tinklu ir pasauline SHARP organizacija.

organizatoriai logo

 

 

 

 

Rėmėjai

remejai logo

 

 

 

Partneriai

Lietuvos leidėjų asociacija

LLA logo

 

 

 

The Nordic-Baltic-Russian Network on the History of Books, Libraries and Reading,
HIBOLIRE

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos