mini Konferencijos logotipasVilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija (VU KF SMD) jau 8-ąjį kartą kviečia visų pakopų studentus skaityti pranešimus mokslinėje konferencijoje „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“. Šiemet ji vyks gegužės 9 d. Mokslinės komunikacijos ir informacijos centro (MKIC) konferencijų salėje.

Kodėl verta skaityti pranešimą konferencijoje?

  1. Ruošdami tiriamąjį, kursinį, bakalauro ar magistro darbą, įdėjote tiek pastangų tikrai ne tam, kad apie Jūsų pasiektus rezultatus niekas nesužinotų – paruoškite apie jį 10–15 min. trukmės pranešimą ir skleiskite savo žinias bei idėjas.
  2. Turėsite galimybę dalyvauti konferencijoje kartu su komunikacijos ir informacijos ekspertais – pranešimus įvairiomis temomis skaitys ne tik studentai, bet ir mokslininkai bei praktikai.
  3. Jeigu nuspręsite stoti į bet kurią Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto antrosios pakopos studijų programą, dalyvavimas mokslinėje konferencijoje Jums suteiks papildomą balą.
  4. Po konferencijos geriausi pranešimai bus išspausdinti specialiame konferencijos leidinyje.

Užsiregistruoti į konferenciją galima iki balandžio 23 d. adresu . Laiške nurodykite savo vardą ir pavardę, kursą, studijų programą, pranešimo temą, santrauką ir mokslinį vadovą.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos