mini Ukrainos krizė  KonferencijaKonferencija „Ukrainos krizė šiuolaikinėje informavimo erdvėje“ – jau gruodžio 4 d.

Ši tarptautinė mokslinė konferencija – trijų dalių (sesijų) renginys, numatytas įgyvendinti 2014 – 2015 metais, kurio idėja aptarta tarp partnerių: Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto (Vilnius), Taraso Ševčenkos valstybinio universiteto Tarptautinių santykių instituto (Kijevas), Varšuvos universiteto Žurnalistikos instituto ir Varšuvos kardinolo S. Vyšynskio universiteto Medijų edukacijos ir žurnalistikos instituto.

Gruodžio 4 d. VU Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (Saulėtekio al. 5) įvyks pirmoji konferencijos sesija „Informaciniai karai šiuolaikiniuose tarptautiniuose santykiuose“.

Suvokdami Ukrainos krizę kaip dalį Europos krizių ir kaip kontinentui tenkantį iššūkį, organizatoriai, komunikacijos ir politikos mokslų ekspertai, politikai turėtų ne tik ieškoti atsakymų, bet ir formuluoti rekomendacijas, kurios padėtų kurti Europos visuomenei naudingą informacijos politiką.

Konferencijos programa – čia.

Konferencijos transliacija internetu

Kad galėtumėte stebėti renginį internetu, į jūsų kompiuterį turi būti įdiegtas Microsoft Silverlight papildinys http://www.microsoft.com/silverlight/. Šiuo metu, tiesioginės transliacijos serveris yra paleistas, prisijungti prie jo galite adresu https://158.129.154.129/portal/views/main.jsf. Paspaudus ant nuorodos:

*Google Chrome vartotojams – reikės pasirinkti „Hide Advanced“, „Procede to.....“ ir pažymėti „allow pop‘ups for this site“

*Firefox Mozila vartotojams - reikės pažymėti, kad šiuo puslapiu pasitikite „I understand the risk....“

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos