dariahKviečiame dalyvauti mokslinėje apklausoje. 

Maloniai kviečiame mokslininkus ir jaunuosius tyrėjus, dirbančius skaitmeninimo, skaitmeninių technologijų ir skaitmeninių humanitarinių mokslų srityje, užpildyti Europos skaitmeninių humanitarinių mokslų ir menų tinklo (DARIAH-EU) anketą.

Skirdami klausimynui tik 10 minučių savo laiko, turite galimybę prisidėti prie šios srities tyrimų kokybės gerinimo tiek nacionaliniu, tiek Europiniu mastu ir laimėti planšetinį kompiuterį, kurį įteiksime vienam iš anketos respondentų!

Apklausoje pateikiami klausimai yra orientuoti į mokslinių tyrimų veiklas ir informacijos objektus, skaitmeninius metodus, įrankius ir paslaugas, taip pat – į pagrindines kliūtis bei paskatas, kurias tyrėjai įžvelgia savo mokslinėje veikloje. Jais siekiama išsiaiškinti, kaip Europos mokslininkai naudoja skaitmeninius išteklius, metodus bei įrankius ir ko jie tikisi iš skaitmeninių mokslinių infrastruktūrų.

DARIAH-EU anketos koordinatorė Lietuvoje: Ingrida Vosyliūtė,

Daugiau apie DARIAH-EU: http://www.dariah.eu/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos