jeshoots com 7VOyZ0 iO0o unsplashKalėdos jau čia pat, o aplinkui jau galima pajusti šventinę dvasią! Nuo Kalėdų neatsiejamas ne tik buvimas su šeima ar mylimais žmonėmis, bet ir dalijimasis su kitais. Šventiniu laikotarpiu nepamirškime, kad svarbu dalintis gerumu – net ir su mūsų mažaisiais pūkuotais draugais.

Kviečiame prisijungti prie paramos mugės, kurią organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto studentai.

Į mugę galite atsinešti tradicinio Kalėdinio maisto (įvairių patiekalų, užkandžių, saldumynų ar gėrimų) ir juos parduoti labdaros tikslu mugės svečiams. Nustatytos kainos nėra.

Turėsite galimybę paragauti įvairių patiekalų iš skirtingų pasaulio virtuvių ir jaukiai praleisti laiką šventinėje atmosferoje!

Visos mugės metu surinktos lėšos bus paaukotos gyvūnų prieglaudai „Tautmilės Globa”.

Bet tai dar ne viskas! Be dalijimosi meile maistui ir naujų pažinčių, mugės metu turėsite galimybę sutikti ir paglostyti mūsų pūkuotus draugus iš Tautmilės globos.

Jeigu planuojate atsinešti maisto, prašome užsiregistruoti. Mums svarbu žinoti, kiek stalų reikės paruošti. Įspėjimas: alkoholis draudžiamas.

Užsiregistruoti galite čia.

Data: gruodžio 13d
Laikas: 12:30
Vieta: Vilniaus Universitetas, Saulėtekio al. 9, 1 aukštas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos