Foto startfmVilniaus universiteto (VU) radijo stotis „Start FM“ – ne pelno siekianti radijo stotis, įkurta studentų iniciatyva universitete, kuri suteikia plačias saviraiškos galimybes VU bendruomenei.

Nuo 2005 m. „Start FM“ transliuoja alternatyvią muziką, o eteryje skamba įvairios laidos, susijusios su akademiniu gyvenimu, muzika, kultūra, istorija, pasaulinėmis, Lietuvos ir studentiškomis aktualijomis. Pagrindinės „Start FM“ vertybės – kūrybiškumo ugdymas, bendruomeniškumas ir alternatyvus požiūris į muziką bei meną.

Šiuo metu VU radijo stotis „Start FM“ ieško naujų narių ir kviečia registruotis į 8 savaičių trukmės mokymus. Mokymai suskirstyti į teorinę ir praktines dalis – abi jos padės suprasti kaip veikia radijo stotis, kaip reikia vesti radijo laidą ir kokia kita veikla yra būtina, kad radijo stotis funkcionuotų.

Po mokymų bus galima pasirinkti toliau vesti laidą ir (ar) prisijungti prie radijo stoties administracijos. Rinkodaros, Muzikos, Programos, Mokymų ir IT skyriai turi skirtingas funkcijas, kurias kiekvienas atlikdamas (-a) galės įgyti daugiau patirties ir tobulinti savo įgūdžius.

Norintys užsiregistruoti į mokymus kreipkitės elektroniniu paštu: . Jei turite daugiau klausimų, skambinkite tel. nr.: 861124559. „Start FM“ išgirsti galima 94,2 MHz Vilniuje ir internete. Radijo stoties Facebook puslapį galima rasti čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos