G. Beresnevičiaus knygos pristatymo viršelisTrūksta įkvėpimo, o gal apskritai kūrybinio polėkio? Ateik į lekt. Dr. Gedimino Beresnevičiaus naujos knygos „Sukurk kroodilą: kūrėjo išlaisvinimo idėjos“ pristatymą!

JeinetekosusidurtisuGediminokūrybiniaisiššūkiaisirįkvepiančiaisnetikėtumaisVilniausuniversitetopaskaitųmetu – puikiprogasusipažintisujuodabar. Jeijautekosusipažinti  -sužinosidardaugiau. Pristatymometugausiįkvėpimo, kaipgiišlaisvintisavovidinįkūrėją, o kai kąišbandysipraktiškai!

KADA? Jau kovo 5 d., 17 val. komunikacijos fakultete, Spaudos teatro auditorijoje (217 aud.).

DĖMESIO! Šioje knygoje laukia paslėptas įdomus iššūkis. Pirmajam jį įveikusiam bus įteikta net 300 eurų premija! Pristatymo metu autorius duos net 4 užuominas – vienintelė proga jas išgirsti. Taip G. Beresnevičius nori atsidėkoti studentams ir VU Komunikacijos fakultetui, be kurių nebūtų šios knygos. Sprendimus siųskite e-paštu .

Kroodilas? Manai, kad čia klaida? Visiška nesąmonė?

Ne. Tiesiog jokio kroodilo nėra ir tu gali jį sukurti!

Jei tau žiauriai nusibodo kasdienė pilkuma, jei juodai užskrolino facebook‘as, jei neįstengi sugalvoti nieko įdomaus, jei nežinai, ką daryti gyvenimo keblumoje – imk kurti sąmoningus ar nesąmoningus kroodilus. O tiksliau – imkis kūrybinių iššūkių, sprogdinančių vidinio kalėjimo sienas. Užaugink kūrybiškumo „raumenis“, kurių reikia ne tik darbe, studijose, bet ir kasdienėje veikloje.

Knygos autorius Gediminas Beresnevičius – astrofizikas pagal išsilavinimą, oficialiai – Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Gabių ir talentingų vaikų ugdymo skyriaus vedėjas, neoficialiai – vienas fantastikos judėjimo Lietuvoj pradininkų ir pirmojo fantastų klubo (vėliau žinomo kaip „Dorado“) įkūrėjas. Iš tikrųjų jis – kovotojas su inercija ir rutina, netikėtumų meistras, visada pasiruošęs išmušti nekaltus žmones iš nusistovėjusių vėžių.

Daugiau apie naująją kūrybiškumo ugdymo knygą: https://bit.ly/2NuOHOE

Renginys Facebook tinkle.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos