mini Serge BarbetGruodžio 13 d., ketvirtadienį, 15 val. 205 auditorijoje (VU Komunikacijos fakultetas, Saulėtekio al. 9, I rūmai) žurnalistas Serge’as Barbet, Prancūzijos medijų ir informacinio raštingumo centro (CLEMI) direktorius, skaitys atvirą paskaitą „Manipuliacija informacija ir žurnalistai: šiuolaikinis požiūris“. Paskaita bus verčiama į lietuvių kalbą.

Paskaita rengiama VU Komunikacijos fakultetui bendradarbiaujant su Prancūzų institutu. S. Barbet yra žurnalistas, kuris dirbo Liono apskrities vietinės valdžios administracijų patarėju (2001–2013), Moterų teisių, miestų, jaunimo ir sporto ministro, taip pat švietimo, mokslo ir tyrimų ministro patarėju žiniasklaidos ir pilietinio ugdymo klausimais (2014–2017). Nuo 2017 m. S. Barbet vadovauja Prancūzijos medijų ir informacinio raštingumo centrui, kurio steigėjas – Prancūzijos švietimo ministerija.

Kviečiame dalyvauti paskaitoje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos