mini Rektoriaus taure stalo tenisasKomunikacijos fakulteto komanda – Gintarė Pečkytė ir Jegor Vetrov, VU Rektoriaus taurės stalo teniso varžybose užėmė 3-ąją vietą!

Kovo 22 d. iki išnaktų (o tiksliau, 22 val.) VU Sveikatos ir sporto centro Mėlynojoje salėje girdėjosi kamuoliukų dūžiai bei azarto ir pergalių šūksniai.

Čia vyko vienas paskutiniųjų šių mokslo metų tarpfakultetinių Rektoriaus taurės susitikimų - stalo teniso varžybos, kuriose dalyvavo net dešimt Universiteto fakultetų!

Atstovauti savo fakultetams susirinko patys geriausi VU stalo tenisininkai, jų tarpe buvo ir šių metų Lietuvos suaugusiųjų stalo teniso čempionė, Filosofijos fakulteto ketvirtakursė Ingrida Preidžiūtė. Po daugiau kaip keturias valandas trukusių įtemptų, gražių ir permainingų kovų paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai.

Vakaras baigėsi panašiai kaip ir 2015, 2016 ar 2017 metų turnyrai - stalo teniso turnyrą nugalėjo Teisės fakulteto komanda, darkart įrodžiusi, jog bent jau pastaruosius kelis metus ji yra nenugalima! Šiais metais auksą savo fakultetui iškovojo TF pirmakursiai Vanesa Ražinskytė, Austėja Radinaitė, Jura Litvin ir ilgametis VU rinktinės narys, ketvirtakursis Paulius Gūra.

Sidabro medaliais pasidabino Matematikos ir informatikos fakulteto studentai: Dominyka Stanaitytė, Deivydas Voroneckis ir Rimvydas Meškauskas. Dėl trečios vietos vyko ypatingai įtempta kova, po kurios nugalėjo Komunikacijos fakulteto komanda.

Dėkojame visiems dalyviams ir VU stalo teniso rinktinės trenerei Džiuljetai Liepinaitienei bei sveikiname nugalėtojus!

Varžybų akimirkos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos