mini Dekano ataskaita 2017Gruodžio 18 d. atviro Tarybos posėdžio metu dekanas prof. dr. Andrius Vaišnys fakulteto bendruomenei pateikė 2017 m. ataskaitą, aptardamas 2017-ųjų Fakulteto pajamas bei išlaidas ir trumpai pristatydamas 2018-ųjų finansinį planą.

Ataskaitoje prof. dr. A. Vaišnys dėmesio taip pat skyrė mokslo rezultatų aptarimui ir numatomiems iššūkiams, apibendrino 2017 m. stojimo ir studijų baigimo rezultatus, reziumavo 2017-aisiais pradėtą, visos Fakulteto bendruomenės susitelkimo pareikalavusią struktūrinę reformą, aptarė ir kitus 2018-ųjų iššūkius.

Patvirtinus prof. dr. A. Vaišnio ataskaitą, Taryba ir Fakulteto bendruomenė turėjo galimybę susipažinti su išrinktojo dekano prof. dr. Rimvydo Laužiko parengtomis Fakulteto veiklos gairėmis iki 2018 m. liepos mėn., kai turėtų būti parengtas ir Tarybai pateiktas Veiklos planas. Išklausęs jas, Rektorius patvirtino netrukus pasirašysiantis įsakymą dėl prof. dr. R. Laužiko skyrimo Komunikacijos fakulteto dekanu, pakomentavo Universiteto finansinę situaciją, perspektyvą, atkreipė dėmesį į mokslo finansavimo tvarką ir skatinimo už mokslo pasiekimus reglamentą.

Nuo 2008-ųjų teikiamas fakulteto vadovo Šilumos prizas šiemet buvo padalintas į keturias dalis – dekano prof. dr. A. Vaišnio padėkas Rektoriui prof. dr. Artūrui Žukauskui ir kadenciją jo komandoje baigusiems prodekanams: prof. dr. Rimvydui Laužikui, doc. dr. Renatai Matkevičienei ir prof. dr. Aušrai Navickienei.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos