mini Alessandra Mazzei Šių metų lapkričio 2-3 dienomis fakultete viešės jungtinės magistrantūros studijų programos, jau 10 metų vykdomos kartu su konsorciumo partneriais, vadovė doc. dr. Alessandra Mazzei.

Docentė lapkričio 2 d. 17 val. susitiks su Tarptautinės komunikacijos (anglų k.) magistrantūros studentais ir skaitys paskaitą tema Corporate Communication: A Multidisciplinary Approach

Lapkričio 3 d. planuojamas doc. dr. Alessandra Mazzei susitikimas / diskusija su studijų programos dėstytojais.

Doc. dr. Alessandra Mazzei jungtinei programai vadovauja nuo 2017 m.,  ji dėsto IULM universitete Milane (Italija) korporatyvinės komunikacijos ir viešųjų ryšių disciplinas.

Docentės akademiniai interesai - vidinė komunikacija ir darbuotojų įtraukimas, rizikos komunikacija, korporatyvinė komunikacija, reputacija ir prekės ženklo vadyba, marketingas, komunikacijos plano kūrimas ir vystymas. Taip pat ji dirba verslo konsultante, veda mokymus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos