mini baidares2017Fakulteto magistrantūros studentai, darbuotojai ir doktorantai 2016 / 2017 mokslo metus palydėjo aktyviai pramogaudami, pirmenybę teikdami sportui ir sveiko gyvenimo būdui. Finis anni academici jie paminėjo plaukdami baidarėmis Žeimenos upe.

Viskas prasidėjo ankstų šeštadienio rytą. Entuziastingai nusiteikę Tarptautinės komunikacijos magistrantūros programos anglų kalba studentai, doktorantai ir darbuotojai iš Vilniaus geležinkelio stoties traukiniu nuvyko iki Pabradės, ten pasiskirstė poromis ir nuvyko į starto vietą – Žeimenos upę. Nuplaukę 15 kilometrų ir jau vakarop pasiekę finišą, smagiai nusiteikę visi traukiniu grįžo į Vilnių.

Daugumai žygio dalyvių – nuolatinių magistrantūros Tarptautinės komunikacijos studijų programos užsienio studentų – Lietuvos gamtoje praleista diena suteikė neįprastos ir nepamirštamos patirties. Įvykus keletą valandų trukusiam žygiui vingiuota upe jie džiaugėsi idėja taip baigti akademinius metus ir tvirtino, kad tai puikus būdas sutelkti fakulteto bendruomenę ir į ją įsitraukti.

Magistrantūros studentė Dana Adil Hassan Bayoumi pasakojo kelionėje geriau pažinusi partnerę plaukiant baidare, džiaugėsi draugiška atmosfera, gražiu oru ir nuostabia gamta. Jos bendrakursė Saskia Jones dėkojo už puikią patirtį, kuri leido ne tik geriau susipažinti su grupe, bet ir pamatyti šį Europos kampelį iš kitos perspektyvos.

Tiek studentai, tiek darbuotojai tikisi, kad tokios išvykos taps nauja fakulteto tradicija.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos