mini bobcatsss 20172017 m. sausio 25-27 d. Tamperėje (Suomija) vykusioje tarptautinėje BOBCATSSS konferencijoje, kurios tema – Improving quality of life through information (Informacija gyvenimo kokybės gerinimui),  dalyvavo  Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto atstovės – Kultūros informacijos ir komunikacijos ketvirto kurso studentės Ligita Barsukova ir Godoberta Gumbakytė bei dėstytoja dr. Jurgita Rudžionienė.

Studentės pristatė žodinį pranešimą The e-learning of generation Z: generation needs and future perspective.

BOBCATSSS yra kasmetinis tarptautinis informacijos mokslų ir bibliotekininkystės simpoziumas, inicijuojamas asociacijos EUCLID (European Association for Library and Information Education and Research), organizuojamas pačių studentų. Renginio pagrindiniai organizatoriai yra mažiausiai du universitetai iš skirtingų šalių. Taip kuriama tarpkultūrinė, bendruomeniška, atsakinga darbo atmosfera. Konferencijos tikslas yra suburti studentus, dėstytojus ir mokslininkus tam, kad būtų dalijamasi gerąja patirtimi bei formuojamos ateities įžvalgos.

Šiųmetės 25-osios konferencijos organizatoriai – Tamperės universiteto (Suomija), Oslo ir Akershus universiteto (Norvegija) ir Hanze taikomųjų mokslų universiteto (Nyderlandai) studentai.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos