mini bibliotekaBibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas organizuoja diskusiją „Bibliotekų specialistų rengimas ir profesinis tobulinimas(is): poreikiai, idėjos ir perspektyvos“ gruodžio 2 d. 10 val. Mokslinės informacijos ir komunikacijos centre (Saulėtekio al. 5, Vilnius), 3 C salėje (trečiame aukšte).

Diskusijoje dalyvaus didžiausių Lietuvos bibliotekų vadovai, Vilniaus universiteto dėstytojai, akademinė ir profesinė bendruomenė, ją rengia VU Komunikacijos fakulteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas kartu su socialiniais partneriais.

Diskusijos tikslas – paskatinti konstruktyvų akademinės ir profesinės bibliotekininkystės bendruomenių dialogą, inicijuoti bibliotekų tinklui aktualius bendradarbiavimo projektus.

Diskusijoje, be kita ko, bus aptarti klausimai apie bibliotekų darbuotojų kvalifikacijos tobulinimą, jų profesines žinias ir gebėjimus, bibliotekininkystės specialistų poreikį bibliotekose ir jų kompetencijas.

Tikimės, kad diskusija paskatins kurti kokybiškesnes bibliotekų specialistų tobulinimo(si) ir rengimo programas, leis padidinti minėtų programų naudingumą ir efektyvumą.

Diskusijos programa

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos