mini ZI auditorijaVilniaus universitete vyksta registracija į viešųjų ryšių ir žurnalistikos profesinius mokymus.

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas informuoja apie priėmimą į profesinius mokymus:

  • Ryšių su visuomene profesinių studijų programą;
  • Žurnalistikos profesinių studijų programą.

Ryšių su visuomene ir efektyvios komunikacijos profesinės studijų imtis – 100 akademinių val.

Žurnalistikos profesinių studijų imtis – 100 akademinių val.

Maloniai kviečiame Jus, Jūsų kolegas į mokymus, kurie vyks nuo 2016 m. spalio 7 d.

Studijos vyks penktadieniais 16.00-19.30 val. ir šeštadieniais 10.00-13.30 val., Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Žurnalistikos instituto patalpose (Maironio g. 7, Vilnius).

Registracija į mokymus jau vyksta – iki š.m. rugsėjo 30 d.  Papildoma informacija apie mokymus ir registracija:  http://www.kf.vu.lt/mokymai/programos

VU Komunikacijos fakulteto Viešosios komunikacijos centro (VKC) ir jo organizuojamų  mokymų tikslas ir veiklos sritis – kelti komunikacijos ir informacijos srities specialistų (žurnalistų, viešųjų ryšių, reklamos specialistų, leidėjų, bibliotekininkų) kvalifikaciją rengiant profesines studijas ir trumpus mokymo kursus. VKC dėsto Lietuvos ir užsienio universitetų dėstytojai, verslo įmonių, valstybinių institucijų vadovai, specialistai.

Žurnalistikos ir viešųjų ryšių mokymai suteikia pagrindus kitų studijų programų studentams, leidžia pakelti kvalifikaciją, išplėsti kompetencijas jau dirbantiems šiose srityse. Baigus šiuos komunikacijos ir informacijos mokymus yra išduodamas VU Komunikacijos fakulteto mokymų baigimo pažymėjimas.

 

VKC logo

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos