mini ApdovanojimaiVilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto organizuojamas kasmetinis konkursas „Lapės 2015“ vėl pradeda geriausių projektų paiešką. Susirungti dėl geriausiųjų titulo šiemet kviečiamos organizacijos, kurios 2015 metais vykdė mokslo, švietimo ir verslo partnerystės komunikacijos projektus.

„Jau ne vienus metus „Lapės“ siekia pastebėti ir įvertinti geriausias komunikacijos ir ryšių su visuomene iniciatyvas. Praėjusiais metais mūsų žvilgsnis buvo nukreiptas į sumanią ekologiją viešinančius projektus, o šiemet norime apdovanoti tuos, kurie kalba apie tikslingą mokslo ir verslo partnerystę“, – sako Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto studijų prodekanė, docentė dr. Renata Matkevičienė.

Pasak jos, mokslo, švietimo ir verslo partnerystė įgauna vis didesnę vertę visuomenėje. Prisiliesdama prie mokslo verslo bendruomenė išreiškia socialinę atsakomybę, prisideda prie didesnio mokslo pritaikomumo, ugdo darbo rinkai reikalingus specialistus. Profesionali ir įtaigi komunikacija taip pat yra svarbi tokių projektų sėkmei, todėl geriausius pavyzdžius būtina pastebėti ir įvertinti.

Pretenduoti į „Lapės 2015“ apdovanojimus gali valstybinės, nevyriausybinės, švietimo ir verslo organizacijos, įgyvendinančios naujus ar tęstinius projektus ir savo veikla per 2015 metus prisidėjusios prie verslo ir mokslo bendradarbiavimo. Konkurso dalyviai bus nominuoti šešiose kategorijose: „Novatoriškoji lapė“, „Startuolė lapė“, „Pilietiškoji lapė“, „Socialinių tinklų lapė“, „Kūrybiškoji lapė“ ir „Verslioji lapė“. Pateiktas paraiškas vertins specialiai „Lapės 2015“ suburta ekspertų komisija.

Paraiškas dalyvauti konkurse organizacijos gali siųsti el. paštu iki 2015 m. sausio 6 d. Paraiškos formą ir dalyvio anketą galima rasti adresu www.prlapes.lt. Iškilminga „Lapės 2015“ apdovanojimų ceremonija vyks 2016 m. sausio 21 d.

VU Komunikacijos fakulteto rengiamas komunikacijos projektų konkursas „Lapės 2015“ šiemet vyks ketvirtą kartą. Jo tikslas – išrinkti ir įvertinti ryškiausius ir profesionaliausius metų projektus ir pasidalyti gerąja patirtimi.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos