SCAKRYPTYS logo13-­ojo Europos šalių kino forumo „Scanorama“ metu Vilniuje viešės būrys įtakingiausių kino profesionalų iš visos Europos. Jie susirinks į jau vienuoliktą kartą organizuojamą kino industrijos renginį „Scanoramos kryptys“.

Lapkričio 14 d., šeštadienį, Nacionalinėje dailės galerijoje vyksiantis renginys suburs kino profesionalus, siekiančius pokyčių kino industrijoje, ir jaunus talentus, trokštančius gilinti savo žinias ir dirbti su pasaulyje pripažintais režisieriais, prodiuseriais bei pardavimo agentais iš Skandinavijos ir Vakarų Europos.

Šių metų renginys yra skirtas projekto vystymo ir parengiamųjų darbų temoms, aprėps prodiusavimo kūrybiškumą, skirtingų projektų valdymą režisūros srityje ir sėkmingą filmų pardavimą.

Šiemet „Scanoramos krypčių“ renginyje su tobulėti siekiančiais Lietuvos kino industrijos profesionalais ir naujokais, savo žiniomis bei patirtimi dalinsis svarbiausius pasaulio kino apdovanojimus pelnę režisieriai ir prodiuseriai bei lektoriai, dėstantys Oksfordo universitete, Londono nacionalinėje kino akademijoje ir Londono MET universitete.

Renginys organizuojamas bendradarbiaujant su Kūrybiškos Europos biuro Lietuvoje MEDIA skyriumi Lietuvos kino centre Renginys vyks anglų kalba.

Norintys dalyvauti industrijos konferencijoje „Scanoramos kryptys“, kviečiami registruotis iki lapkričio 11 d.

Registracijos formą galima rasti čia: http://www.scanorama.lt/lt/sca-kryptys/registracija

Renginio programa: http://www.scanorama.lt/lt/page/programa

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos