mini worldpress nuotrArtėjant Vėlinėms, KF bendruomenė aplankė Anapilin išėjusių kolegų ir iškilių knygos mokslo teoretikų kapus.

KF darbuotojai ir studentai lankėsi Rasų kapinėse, kur aplankė bibliotekininko Adomo Benedikto Jocherio (1791 – 1860) kapą, o Bernardinų kapinaitėse pagerbė bibliotekininko Mykolo Eustachijaus Brenšteino (1874 – 1938) ir bibliografo, VU bibliotekos prefekto Liudviko Sobolevskio (1791 – 1830) atminimą.

Antakalnio kapinėse žvakutės uždegtos ant profesorių Romualdo Broniukaičio, Levo Vladimirovo ir Vlado Žuko taip pat ant fotografijos, televizijos ir kino kritiko Skirmundo Jono Valiulio kapų.

Žurnalistikos teoretiko Juozo Keliuočio (1902 – 1983) ir vaikų literatūros ekspertės docentės Vitos Mozūraitės atminimas rimties minute pagerbtas Rokantiškių kapinėse.

Kairėnų kapinėse aplankyti šviesios atminties profesorių Audronės Glosienės ir Vandos Stonienės, o Riešės kapinėse – kolegės Jolitos Sudavičienės kapai.

KF dekano prof. dr. Andriaus Vaišnio teigimu – „svarbu pasivaikščioti prisimenant tuos, kurie dalinosi su mumis savo darbais, talkino mūsų gyvenimuose, o šiandien dar skaitom jų darbus. Nepaisant laiko...”

Kapu tvarkymas 20151029 002KF darbuotojai ir studentai aplankė Anapilin išėjusių kolegų ir iškilių knygos mokslo teoretikų kapus.
A. Vaišnio nuotr.

 

kapu tvarkymas 20151029 004KF darbuotojai ir studentai tvarkė Anapilin išėjusių kolegų kapus. A. Vaišnio nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos