mini pleneras sviesos metaiKomunikacijos fakulteto pirmakursiai studentai iš arti susipažino su UNESCO inspiruotu tarptautiniu projektu, skirtu 2015 „Šviesos metams“.

Lietuvoje besilankantys tarptautinio dailės plenero dalyviai net iš 8 pasaulio šalių - Artur Desiro ir Corinne Ungerer (Prancūzija), Joan Belmar ir Jackson Riffe (JAV), Titty Dimbeng (Dramblio Kaulo Respublika), Premila Singh (Pietų Afrikos Respublika), Grete Marstein (Norvegija), Peeter Krosmann (Estija), Agnija Germane (Latvija), Giedrė Riškutė, Audrius Gražys ir Martinas Jankus (Lietuva) – Baltijos pajūryje tapytus darbus pristatė Vilniaus Rotušėje atidarytoje parodoje.

Kūrybos komunikacijos studentai turėjo retą progą ne tik asmeniškai pabendrauti su dailininkais, plenero organizatoriais, bet ir padėti pristatyti parodą visuomenei.

Spalio 6d. paroda bus perkelta į Prancūzijos sostinę Paryžių, kur UNESCO parodų salėje „Miro“ vyks kūrinių, sukurtų Lietuvoje pristatymas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos