„Dramblys 2015“2015 m. rugpjūčio 21–23 d. Palangoje jau trečiąjį kartą įvyks Jaunųjų žurnalistų festivalis „Dramblys 2015“.

Šiais metais organizatoriai žurnalistiką susies ne tik su gyvūnu, bet ir su maistu. Norintieji sužinoti, kuo panašus žurnalistas ir dramblys bei kuo čia dėtas maistas, turėtų suskubti registruotis, nes registracija į Jaunųjų žurnalistų festivalį „Dramblys 2015“ uždaroma jau rugpjūčio 17 dieną. Jaunųjų žurnalistų susitikime susirinks kelios dešimtys jaunųjų žurnalistų, pasirengusių tapti orios ir garbios žurnalistikos puoselėtojais.

Net tris dienas truksiančiame festivalyje dalyvaus profesionalūs žurnalistai, kurie paskaitose dalinsis savo srities žiniomis, gerąja patirtimi, atsakinės į jaunimo klausimus ir plačiau pasakos apie žurnalistinio darbo virtuvę.

„Renginys skirtas pozityviam, žingeidžiam ir raštingam jaunimui, kuris labiau už viską vieną vasaros savaitgalį norėtų semtis žinių iš žurnalistikos profesionalų“, – teigia vienas iš renginio organizatorių Žygimantas Mitkus.

Pasak Žygimanto, ilgalaikis šio festivalio tikslas – suburti kuo daugiau bendraminčių jaunųjų žurnalistų, perimti patirtį iš vyresniųjų šios srities atstovų bei dalintis ja tarpusavyje, ugdant profesionalią ir etišką jaunųjų žurnalistų kartą.

„Smagu, kad jau sulaukėme pirmųjų užsiregistravusiųjų. Dvejojančius ir dar nepasisprendusius noriu paskatinti, kad šis savaitgalis bus geriausia, kas jums galėjo nutikti šią vasarą. Žinios, pažintys ir linksmybės susipins į vieną neišdildomą savaitgalį“, – sakė festivalio organizatorius Žygimantas Mitkus.

Festivalio dalyvio mokestis simbolinis – vos 12 eurų. Visi dėstytojai, organizatoriai, savanoriai dės savanoriškas pastangas, jog jaunieji žurnalistai turėtų terpę mokytis, kurti bei tobulėti.

Suintrigavo? Esi jaunasis žurnalistas nuo 14 iki 29 metų ir svajoji apie žurnalisto karjerą? Metas nustoti svajoti ir pradėti veikti. Registruokis ir susitinkame rugpjūčio 21–23 dienomis Palangoje, Jaunųjų žurnalistų festivalyje „Dramblys 2015“!

Daugiau informacijos ieškok www.jaunieji-zurnalistai.lt arba www.facebook.com/jaunujuzurnalistufestivalis

Jaunųjų žurnalistų festivalio „Dramblys 2015“ organizatorių informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos