mini creativityKF Tarptautinės komunikacijos magistrantūros pirmakursiai kviečia į diskusiją.

Kokia organizacijos įvaizdžio svarba? Kaip užtikrinti sėkmingą įvaizdžio komunikaciją?

Jei rūpi atsakymai į šiuos ir kitus klausimus, susijusius su organizacijos įvaizdžio komunikacija, jau ateinantį trečiadienį 15 val. ateik į Spaudos teatro auditoriją (Vilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas, Saulėtekio al. 9, I rūmai) ir išgirsk, ką apie tai mano viešųjų ryšių specialistas dr. A. Petersons (Turibos universitetas, Latvija), Tele2 korporacinės komunikacijos direktorius Baltijos šalims A. Baranauskas, nepriklausomas ryšių su visuomene specialistas L. Ulevičius, „Maniac“ komunikacijos agentūros direktorius K. Žukauskas bei VU Tarptautinės magistrantūros programos studentai. Nepraleisk progos ne tik išgirsti, bet ir užduoti klausimų apie organizacijos įvaizdžio komunikaciją!

 

Renginio programa:

15:00 Renginio atidarymas.

15:15 Dr. ANDRIS PETERSONS pranešimas: „Organizacijos įvaizdis ir jo komunikacija”

15:45 VU Tarptautinės komunikacijos magistrantūros pirmo kurso studentų trumpametražių filmų pristatymas: „Organizacijos įvaizdžio komunikacija. Draudimo bendrovių atvejis”

16:00 Diskusija: „Organizacijos įvaizdžio komunikavimo patirtys. (Ne)sėkmės istorijos”

16:45 Renginio uždarymas.

 

Renginį organizuoja Vilniaus universiteto Tarptautinės komunikacijos magistrantūros 1 kurso studentai

Papildoma informacija el. paštu: arba tel. 867821572

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos