glosienes stipendija2014KF bakalaurantei Linai Balčiūnaitei įteikta profesorės Audronės Glosienės vardo stipendija.

Stipendija skirta žinių ir patirties įgijimui, kvalifikacijos kėlimui bibliotekininkystės ir informacijos srityje. L. Balčiūnaitė stipendiją realizuos rugpjūčio 11–22 dienomis stažuodamasi Berlyno Humboldt universitete.

Konkurse buvo kviečiami dalyvauti visi Vilniaus universiteto studentai, studijuojantys bibliotekininkystės ir informacijos mokslus, vykdantys su bibliotekininkystės ir informacijos mokslų sritimis susijusią veiklą arba dirbantys bibliotekose ir informacijos centruose.

L. Balčiūnaitė ne tik gilina žinias Bibliotekininkystės ir informacijos studijų programoje, bet ir darbuojasi VU bibliotekoje.

 

Profesorė Audronė Glosienė – ilgametė KF Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų instituto direktorė, VU bibliotekos generalinė direktorė, daugelio tarptautinių projektų vadovė ir dalyvė, knygų ir straipsnių autorė, naujojo Mokslinės komunikacijos ir informacijos centro koncepcijos sumanytoja.

2010-aisiais prof. A. Glosienės atminimui įsteigtos stipendijos tikslas – skatinti jaunus ir aktyvius specialistus, jų kompetencijos plėtrą bei naujų idėjų įgyvendinimą bibliotekininkystės ir informacijos srityje. Stipendijos suma – 2 000 Lt.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos